OM MIG

Hvem er jeg?

Du har måske set mig og Brandbright.dk på de sociale medier, men hvem er jeg egentlig?

Mit navn er Victor Høier Barsøe, og jeg er en 22-årig markedsføringsøkonom-studerende med specialisering i Digital Marketing. Jeg er en ung og meget ambitiøs dreng, som elsker at arbejde med forskellige virksomheder og bruge min kreativitet til at skræddersy målgruppefastsættelser, kommunikationsprodukter, og forskellige annoncer til mine kunder.

Gennem min uddannelse er jeg specialiseret i både markedsføring, segmentering, kommunikationsprodukter, organisationsstruktur, virksomhedsforståelse, statistik og meget mere. 

Jeg er oprindeligt fra Bogota, Colombia, men blev adopteret til Danmark i en alder af blot 3 måneder. Jeg graduerede som STX-Student i 2016, og har siden uddannet mig på Zealand Erhvervsakademi for at blive markedsføringsøkonom. Ved siden af mit studie har jeg desuden taget kurser og fået personlig coaching i Facebook, Instagram & Google annoncering.

Her hos mig er kunden omdrejningspunktet. Så du er mere end velkommen til at kontakte mig, jeg sidder klar til at tage en helt og aldeles uforpligtende snak med dig.

Kontakt Mig