MINE TJENESTER


Brandbright.dk leverer online marketing til små & mellemstore virksomheder, som ønsker at få en større markedsandel i form af mere salg, flere kunder, og mere vækst - via marketing på de sociale medier. 

Min uddannelse omfatter markedsføring, kommunikationsprodukter, segmentering, organisationsstruktur, virksomhedsforståelse, statistik og meget mere. Jeg har valgt at specialisere mig i online-marketing og har ved siden af studiet udbygget min viden om Facebook Ads, Instagram Ads og Google Ads ved hjælp af coaching og diverse kurser. 

Facebook & Instagram Ads

77% af den danske befolkning er registreret som brugere af Facebook.

Du har sikkert oplevet at scrolle ned af Facebook og se en annonce for et produkt eller en ydelse, som sjovt nok lige interesserer dig. Det er nemlig det, Facebook Ads giver dig muligheden for. 

Facebook ved alt om sine forbrugere. Facebook registrerer, hvad de klikker på, hvad de interesserer sig for og hvor på Facebook, de er. Med millioner af daglige data om forbrugerne kan Facebook derfor med stor sikkerhed identificere de relevante målgrupper for alle typer af produkter, ydelser og budskaber. 

I samarbejde med en dygtig annoncør, der har specialiseret sig i Facebooks annonceplatform, er det derfor nemt og billigt at markedsføre din virksomhed til præcist din målgruppe. Og på den måde øge jeres konkurrenceevne markant. 


Google Advertising

Google Incorporated ejer Google, som er internettets største søgemaskine. 

Med Google Ads kan du sikre dig, at hver gang der bliver lavet en søgning, som er relevant for din virksomhed og jeres produkter/ydelser, så bliver i taget i betragtning. Det giver en kæmpe konkurrencefordel og er et aspekt af markedsføring, hvor man virkelig kan differentiere sig fra sine konkurrenter.

Jeg har modtaget one-on-one coaching i Google Ads af Casper Hessellund som er ekspert i Google Ads & E-Mail marketing. Han har lært mig præcist, hvordan han arbejder, og hvordan han har hjulpet mange store virksomheder i både Danmark og udlandet med at skalere deres vækst markant.  

Nu hjælper jeg små & mellemstore virksomheder med det samme. 


Den Fulde Pakkeløsning

Brandbright.dk tilbyder den fulde pakkeløsning. Vi kan lave reklamer, og vi kan lave videoer til Instagram/Websites/Facebook m.m. Vii kan annoncere målrettet og split-teste, hvad der virker bedst for dig og din virksomhed på henholdsvis Facebook, Instagram & Google.


Jeg kan ikke specialisere mig i alt, men jeg elsker kommunikationsprodukter, og jeg kan ikke understrege nok, hvor afgørende kommunikationsprodukter er, for hvorvidt en virksomhed får succes eller ej på de sociale medier. 

Derfor har jeg indgået et samarbejde med en super dygtig, ung og kompetent film-mand, som specialiserer sig i korte videoer og filmredigering. Han kan alt det, jeg ikke kan.